1 de juny 2010

Digital+ fa emprenyar els abonats amb l'arribada de Disney Cinemagic

Tard i malament. La plataforma Digital+ ha incorporat avui a la seua oferta el canal Disney Cinemagic, que en realitat es va crear a Espanya fa un any, en substitució del desaparegut Toon Disney. L'entrada de Disney Cinemagic en el dial 45 de Digital+, però, està vinculada en la posada en funcionament de la versió del mateix canal en alta definició (HD), prevista per al 15 de juny en el dial 115 de la mateixa plataforma. Potser per això, a Digital+ s'han repensat i finalment han inclòs Cinemagic només en dos dels paquets més cars de la plataforma, els anomenats Premium Cine (55,95 euros) i Premium Total (62,95 euros). Això no tindria més importància si durant la setmana passada no hagués inclòs banners informatius a les pantalles dels abonats als paquets de gamma mitjana, tot anunciant que el canal Disney Cinemagic estaria inclòs en el seu paquet de programació.

És el nostre cas. Així, a casa tenim contractat el paquet Selección (27,95 euros) més els mòduls temàtics infantil (7 euros) i sèries (7 euros), més l'opció Dcine (7 euros). De fet, també ens va aparèixer el cartellet informant que podríem veure Cinemagic, però avui posem el dial 45 i ens surt la pantalla en negre amb un missatge advertint que es tracta d'un canal de subscripció. Aquest desgavell és incomprensible i tan greu com la falta de sensibilitat cap als milers d'abonats que s'han trobat amb la mateixa situació. Ens consta que alguns ja van començar a escriure ahir cartes de queixa a Digital+. La plataforma hauria de rectificar. De fet, el més lògic és que Cinemagic s'inclogués en el mòdul Infantil, o com a molt en l'opció Dcine al costat dels canals TCM, TCM Clásico, Hollywood i Dcine Español, però és molt difícil de pair que siga considerat un canal premium de cinema, per molt que d'aquí a 15 dies tinga una versió en HD. Per aquí, no passarem...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com