15 de març 2010

'The Pacific' arriba a Canal+

Només un dia després de la seua estrena als Estats Units, la minisèrie 'The Pacific' arriba a la pantalla de Canal+ aquesta nit, a partir de les 22.45 hores. 'The Pacifi'c és una producció de la prestigiosa cadena HBO, que ha tingut un pressupost de 200 milions de dòlars, tot esdevenint la minisèrie més costosa de la història de la televisió. A més, és una de les produccions més esperades de l'any, ja que al capdavant de 'The Pacific' hi ha el talent d'Steven Spielberg, Tom Hanks i Gary Goetzman, qui també va ser coresponsable de la minisèrie 'Hermanos de sangre'. En aquest cas, serà la tercera incursió de Tom Hanks i Steven Spielberg en la Segona Guerra Mundial, després de la pel·lícula 'Salvar al soldado Ryan' (1998) i de la mateixa 'Hermanos de sangre'. Una minisèrie, 'Hermanos de sangre', que Canal+ també recupera aquesta nit a partir de les 21.30 hores, just abans de 'The Pacific' i per primer cop en alta definició. Així, si les dues primeres parts d'aquest tríptic sobre la Segona Guerra Mundial van estar ambientades en el front d'Europa, 'The Pacific' està emmarcada en el front del Pacífic, des del bombardeig japonès a la base nord-americana de Pearl Harbor fins a les batalles d'Iwo Jima i Okinawa.



El tema central de 'The Pacific' serà explicar com els Estats Units i el Japó van crear una imatge negativa i monstruosa de l'enemic. Però també pretén donar veu a tots els soldats que no van tenir l'oportunitat de relatar el que van viure i el que van veure a la batalla del Pacífic. Així, els 10 capítols de 'The Pacific' aniran acompanyats per un pròleg en què alguns dels veterans que van combatre a la Segona Guerra Mundial explicaran la seua experiència en el camp de batalla. A banda, el guió de 'The Pacific' es basa en les memòries novel·lades de tres marines nord-americans: Euge Sledge ('With the Old Breed: At Peleliu and Okinawa'), Robert Leckie ('Helmet for my pillow') i John Basilone ('I'm staying with my boys. The heroic life of Sgt. John Basilone'). És, per tant, un retrat sense concessions, rigorós, realista i poc mitificador d'una guerra que va canviar el curs de la història. A més, amb l'objectiu d'aconseguir que 'The Pacific' semblés encara més realista, Spielberg i Hanks van buscar actors poc coneguts per fer els tres personatges protagonistes: un periodista esportiu de New Jersey, l'hereu d'una família adinerada d'Alabama i el fill d'uns immigrants italians de família nombrosa, que estaran interpretats per James Badge Dale, Jon Seda ('Oz') i Joe Mazello ('Jurassic Park').

Tot seguit, també podeu veure el reportatge sobre 'The Pacific' que van emetre a Canal+, dins del programa 'Telepatrulla'...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Ecel·lent sèrie, com també la idea de recuperar Hermanos de Sangre com a prèvia imprescindible. El realisme, la fotografia, i sobretot l'adequació del material militar als bàndols en conflicte (recordo encara el plaer de veure un Hetzer o un STUG III en acció a Hermanos..., i apreciar la versió estadounidenca de la Maxim refrigerada per aigua a Guadalcanal) són un autèntic goig!!!

    ResponElimina
  2. El primer episodi va ser brillant, espectacular. Em va agradar tant que me'l vaig mirar dos vegades, a Canal+ i la mateixa mitjanit a Canal+2, per assaborir bé cada escena. A veure si aguanta el ritme.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com