15 de març 2010

SyFy Universal ofereix els cinc episodis especials de 'Doctor Who'

El canal de pagament Syfy Universal estrena en exclusiva per a Espanya, al llarg del mes de març, cinc dels episodis especials que la BBC ha produït d'una de les seves sèries estrella, 'Doctor Who'. En aquests capítols, a més, els seguidors de la sèrie també podran conèixer l'actor que encarnarà al nou Doctor, Matt Smith. En realitat, és l'actor que fa el número onze, a l'hora d'interpretador el Doctor Who.

La producció de la BBC, que va néixer el 1963, apareix al Llibre Guinness dels Rècords com la sèrie de ciència ficció més llarga de la història de la televisió. Al llarg d'aquests anys, diversos actors han encarnat el Doctor. David Tennant feia el número 10. Tradicionalment, més enllà de les seves temporades ordinàries, la sèrie produeix durant l'any diversos episodis especials, la majoria dels quals s'emeten en dates nadalenques. Syfy Universal estrena ara els cinc últims especials que s'han filmat, i que seran els últims amb David Tennant interpretant el Doctor, ja que l'últim d'ells ens permetrà viure la darrera transformació del protagonista, que a partir d'ara serà encarnat pel jove Matt Smith.



Així, aquest dilluns a les 22.20 hores comencen els especials amb 'El siguiente Doctor', un episodi que viatja enrere en el temps fins a un Nadal victorià, al segle XIX, en què el Doctor haurà d'investigar unes misterioses morts. Amb tot, una trobada inesperada amb un altre Doctor (interpretat per David Morrissey) farà possible que tots dos uneixin les seues forces per aturar l'onada de crims. La setmana que ve, però a les 21.30 hores, en el capítol especial 'El planeta de los muertos', el Doctor ha d'agafar un autobús a Londres que té com a destinació un planeta alienígena que amaga terribles secrets. Per tant, haurà d'unir les forces amb les de Lady Christina, per combatre el mortal Swarm. També el 22 de març, a 'Las aguas de Marte', la història transcorre en el Planeta Vermell l'any 2059. El Doctor troba la primera colònia humana del planeta i ha de decidir si utilitza els coneixements històrics als que té accés gràcies als seus viatges en el temps per canviar el transcurs dels fets. Els especials acabaran el dilluns 29 de març amb una doble sessió del capítol titulat 'El fin del tiempo'. Hi retrobarem a totes les companyes que en els darrers anys han estat al costat del Doctor i també veurem com es produeix la seua onzena transformació, per prendre el rostre de l'actor Matt Smith, que serà el protagonista de la sèrie en la cinquena temporada, encara per estrenar al Regne Unit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com