9 de febr. 2010

'Lost' i la nova collita de sèries

L'estrena gairebé simultània de la sisena temporada de Lost, aquest nit a Fox i Cuatro, marca una setmana en què l'arribada de noves sèries a la televisió en obert i de pagament fa vaticinar una bona collita per als seguidors de la ficció internacional. De fet, ja va començar ahir a la nit amb l'estrena dels nous episodis de Castle, la comèdia detectivesca i literària que AXN emet en exclusiva. Però la cosa no s'acaba aquí. A més de l'estrena de l'esperada sisena temporada de Perdidos, aquesta setmana també arriba Crónicas vampíricas, la sèrie sobre adolescents xuclasangs que la cadena TNT estrenarà aquest dijous a la nit. També aquesta setmana, Canal+2 recupera la quarta temporada de la sèrie A dos metros bajo tierra, que està reemetent des del primer episodi.

Però quan hi ha una veritable allau d'estrenes és a partir de la setmana que ve. El nou canal Fox Crime, que Digital+ ja ha situat al dial 19 de la plataforma, començarà les seues emissions dilluns, 15 de febrer, amb l'estrena de Sons of Anarchy. També a Fox Crime s'estrenarà, el 18 de febrer, la tercera temporada de Dexter. El dia anterior, 17 de febrer, el canal Fox de sempre ens porta els episodis de la tercera temporada de Sin cita previa, després que la segona temporada es tanqués amb un final molt emocionant. El mateix dia, Extreme estrena True Blood (Sangre Fresca), que ja hem vist a Canal+. Cosmo TV estrenarà Cougar Town el 22 de febrer, i AXN, Lasko, una sèrie alemanya, el 23 de febrer. Canal+ portarà la sisena temporada d'El Séquito el 27 de febrer, i Fox, l'estrena de Better of Ted el 28 de febrer.

Per més endanant ens trobem les estrenes de la comèdia d'èxit de la temporada, Glee (Fox, el 3 de març) i de Warehouse 13 (també el 3 de març, al canal SyFy, nova denominació de l'actual canal Sci Fi). El 7 de març arriba la sèrie britànica Demons a Animax, cadena que el dia següent també estrenarà la tercera de Sobrenatural. La sisena temporada de CSI Nueva York arribarà a AXN el 9 de març, i la mateixa cadena també estrenarà la segona temporada de Las reglas del juego, l'11 de març. Aquest dia també s'estrenarà la tercera entrega de Gossip Girl, però a Cosmo TV, i la cadena Paramount Comedy ens oferirà l'estrena de Casi sin querer. Pel 14 de març, TNT ha previst l'arribada de Wallander, l'adaptació televisiva del personatge literari que ha interpretat Kenneth Branagh. I l'endemà, 15 de març, Canal+ ha programat l'estrena d'un dels plats forts de la primavera del 2010: ni més ni menys que l'arribada de The Pacific, la nova minisèrie creada per Tom Hanks i Steven Spielberg sobre la Segona Guerra Mundial, que anirà acompanyada de la reemissió de la mítica Hermanos de sangre. La quarta temporada de Héroes arribarà a SyFy el 18 de març. La cadena de ciència-ficció també estrenarà Caprica, la preqüela de Galáctica, el proper 5 d'abril. Una altra data molt esperada per molts sèrie-addictes és el retorn de Flash Forward, que tornarà amb nous episodis a AXN a partir del 29 de març.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Encara que a la tele tot esta fet,de les noves que venen em fa gracia "Glee" si Antena3 (que la comprat)la programa be,pot ser l'altenativa al "Gran Hermano" de "Cuatro",o sea a "Fama i a Bailar",si triguen molt els numeros de Beyonce,i l'Amy Whinehouse,quedaran mes antics que els personatges de "Farmacia de guardia" que torna dema...sols per un dia (uf,que alivio!)

    ResponElimina
  2. Pels seguidors de Battlestar Galactica, Càprica ens entrega un divertit origen dels Cylon i les implicacions Tauri de la família Adama.
    Un projecte, com he dit, amè i divertit.
    Heroes segueix interessant i enrevessant-se com sempre.
    Noto la manca de pelicules de SF i fantasia. Estos guionistes encara deuen estar en vaga.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com