8 de febr. 2010

Gabilondo debuta a CNN+ amb 'Hoy'

Hoy és el nom del nou programa informatiu que Iñaki Gabilondo dirigeix i presenta a la cadena d'informació CNN+. El debut, que suposa el retorn de Gabilondo a la televisió després de la seua sortida de Noticias Cuatro, tindrà lloc aquesta nit a les deu. De fet, Hoy s'emetrà de dilluns a dijous, entre les 22:00 hores i la mitjanit. Hoy es presenta com un espai amb la marca Gabilondo. Així, el periodista ha creat un programa informatiu que reuneix l'experiència i l'estil periodístic d'un dels millors comunicadors espanyols. Hoy naix amb la voluntat d'abordar l'actualitat tractant d'arribar més enllà: amb visió crítica, buscant respostes a les preguntes que les notícies ens deixen cada dia, i debatent sobre elles. A més, els protagonistes de la informació visitaran el plató del programa i seran entrevistats per Gabilondo. L'encarregat d'estrenar el nou plató d'Hoy serà el president del Congrés dels Diputats, José Bono.

D'alguna manera, l'esquema i l'esperit de Hoy recorda la base de La Noche en 24 Horas, el programa informatiu que Vicente Vallés presenta al canal 24 Horas de TVE.  Els experts en diferents temes seran part fonamental del contingut del programa. Hoy parlarà d'economia, de quines són les claus per entendre els indicadors econòmics i de com poden avançar el que passarà en els propers mesos. A més, Hoy també parlarà de sociologia, amb l'objectiu de desxifrar els canvis en les preocupacions i les preferències polítiques dels ciutadans, o les tendències demogràfiques. I finalment, el programa abordarà la política amb els polítics i amb els portaveus dels grups parlamentaris, que obriran debats al plató de Hoy o bé tancaran altres ja oberts en l'hemicicle durant el dia. En el programa hi haurà, a més, tertúlia, amb comentaristes de prestigi que aportaran el seu punt de vista sobre les notícies del dia, com per exemple Joaquín Estefanía, José Ignacio Wert, César Molinas o Cristina Manzano. D'altra banda, Silvia Intxaurrondo serà l'encarregada d'explicar les notícies d'última hora, la informació sobre el tancament de mercats, les opinions dels espectadors a través de la web, i la primera imatge dels diaris del dia següent.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. El TC, pot unicament dir si es o no Constitucional l'Estatut., pro no pot modificar una sola coma del text, canviar ara la nostre voluntad, no esta facultat ningú.
    Catalunya no nescesita cap estatuet, ja sabem com les gasten, volem l'Independencia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com