4 de des. 2009

'Pluja de mandonguilles' arriba en 3D Digital a Roquetes, però no en català


Com que s'apropa el Nadal, la cartellera dels cinemes OCINE de Roquetes té aquest cap de setmana tres pel·lícules d'animació feta amb ordinador. Són l'espanyola Planet 51, de Jorge Blanco; l'enèssima adaptació de Christmal Carol, aquesta vegada a càrrec de Robert Zemeckis, i Lluvia de albóndigas, que ha dirigit Chris Miller i que precisament és una de les estrenes de la setmana. La novetat, a més, és que des d'aquest cap de setmana els multicinemes OCINE de Roquetes poden projectar les pel·lícules amb l'innovador sistema Digital 3D, una de les últimes esperances de la indústria, de les distribuidores i dels exhibidors per aconseguir que la gent torne a omplir les sales de cinema.

En aquest sentit, cal destacar l'esforç que han fet els OCINE de Roquetes, les úniques sales comercials que funcionen ara mateix al Baix Ebre, per adaptar-se a aquesta nova tecnologia, que serveix perquè veure una pel·licula al cine torne a ser una experiència única. Però també cal lamentar el poc nombre de còpies en català que hi ha de Pluja de mandonguilles. Això fa que els OCINE de Roquetes, que intenten oferir el cinema infantil en la seua versió catalana, hagen d'estrenar Lluvia de albóndigas, i no Pluja de mandonguilles. La pel·lícula explica la història de Flint, un jove científic que, des que era menut desitjava ser un inventor famós. L'inconvenient és que els seus invents acostumaven a fracassar. Després d'anys de provar-ho, Flint continua la siva lluita per crear un gran invent, fins que un bon dia fa un descobriment: una màquina que fa caure menjar del cel. Flint no estarà sol, ja que la seua amiga Samantha l'acompanyarà en aquesta aventura. Ella comença a treballar a la cadena local de notícies com a noia del temps, i sommiant amb una història que impulse la seua carrera.



+Més informació:
-OCINE Roquetes inaugura la primera sala 3D digital de les Terres de l’Ebre (Teveon)

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com