4 de des. 2009

'Sex Inspectors', arriben els supernannys de les relacions de parella


El coach-show més conegut és Supernanny, un programa original del Channel 4 britànic i adaptat amb èxit a molts països, que ensenya els pares com educar els fills. La televisió ens entreté però també ens ensenya a tenir una vida més fàcil i feliç. És l'adaptació dels llibres d'ajuda a la petita pantalla. Ara arriba al nostre país, de la mà del canal de pagament Decasa, el programa Sex Inspectors, també del Channel 4, un coach-show en què els experts Tracey Cox i Michael Alvear observen les parelles en la seua intimitat, i els donen pautes de conducta per estimular i millorar les seues relacions sexuals. En cada capítol, els inspectors sexuals segueixen de prop el comportament de les parelles, gràcies a la col·locació de càmeres estratègicament situades. Així, els experts saben amb quina freqüència tenen relacions, les posicions que prefereixen al llit, el tipus de sexe que els agrada i els problemes als que han d'enfrontar-se. Per tant, amb la informació obtinguda d'aquestes imatges i les entrevistes personals als afectats, els experts els poden aconsellar millor perquè el sexe torne a ser un plaer per als dos. Per exemple, en el primer episodi, els dos inspectors sexuals hauran d'assessorar una parella, perquè la noia puga assolir l'orgasme. El canal Decasa estrenàra Sex Inspectors aquest divendres a les 22.00 hores. Ara només caldrà veure quant trigarà alguna cadena espanyola a adaptar aquest format tan interessant.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com