8 de març 2006

Cap de setmana freak a Tortosa

La regidora de Joventut, Jana Muñoz, i el regidor de Fires, Rafel Lluís, van presentar ahir la tercera edició del saló Ebrehobbie, que Tortosa celebrarà durant tot el cap de setmana al recinte de La Nau del parc municipal. El certamen està dirigit especialment als aficionats i professionals del col·leccionisme i dels jocs, des de còmics, monedes, segells i xapes de cava fins a figures de warhammer i jocs de simulació. A més, el saló Ebrehobbie també destinarà un espai important a fer exhibicions de modelisme històric, d’aeromodelisme i de ràdio control, així com a l’organització de diferents partides de jocs de simulació i al tercer concurs de slot Ciutat de Tortosa. Una prova que està organitzada per l’entitat Slot Tortosa i l’Associació de Joves Voluntaris de Nadal Jove, amb la col·laboració de dues conegudes botigues de joguines i aficions de la ciutat. Per la seua banda, la mostra de còmics està organitzada pel dibuixant Iñaki Copoví, mentre que l’exhibició d’aeromodelisme ha estat programada per l’entitat Ales de l’Ebre. D’altra banda, els aficionats als videojocs tenen una cita amb el campionat de Pro-Evolution Soccer 5, un dels simuladors de futbol amb més seguidors.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com