26 d’abr. 2010

AXN arriba a la TDT de pagament en el lloc de SET en Veo

Finalment, el canal de pagament AXN, de Sony, es distribuirà al nostre país a través de la TDT. A partir de l'1 de maig, serà el segon canal pagant que es distribueix a través de la TDT, després de Gol Televisión. Fa uns mesos, ja s'havia comentat l'interès de Veo7 de subministrar AXN a través de la TDT premium, però va fracassar l'intent de crear la plataforma Dahlia TV. Finalment, AXN arribarà a la TDT de pagament gràcies a un acord a tres parts entre Mediapro, Sony i Veo, i és per això que AXN substituirà l'actual SET en Veo en el dial. Així, a partir de l'1 de maig, les targetes dels abonats a Gol Televisión també podran sintonitzar el canal de sèries  i pel·lícules que ja emetia per Digital+, Imagenio i diversos operadors de televisió per cable.

Això sí, els abonats a Gol Televisión podran veure AXN, sense cap cost addicional, només fins al 31 d'agost del 2010. Després, ja veurem... Diuen que, potser, havent de pagar dos euros més. D'aquesta manera, Mediapro intenta no perdre abonats durant els mesos d'estiu, quan no hi ha Lliga de futbol i algú podria tenir la temptació de donar-se de baixa de Gol Televisión i passar-se a Canal+Liga, que sí que dóna el Mundial de Sudàfrica. En aquest sentit, cal remarcar que Mediapro va posar un canal de pagament (Gol Televisión) de la mà de La Sexta, que va renunciar a Hogar 10, i que ara ho fa de la mà de Veo, que renunciarà al canal dolent de Sony. D'altra banda, també cal criticar la doble moral de Jaume Roures. Fa poques setmanes, a Rac 1, va criticar que alguns operadors de TDT s'aliïn amb les majors nord-americanes per obrir canals franquícia (això ho deia per Disney Channel). Però ara, la companyia de Roures acaba de fer el mateix amb AXN, tot i que aquell dia va anunciar que volien configurar una oferta diferent de televisió de pagament, amb un canal de futbol, una canal de sèries i pel·lícules, i un generalista de qualitat.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com