3 de jul. 2008

'Friends' continuarà amb una pel·lícula

La sèrie Friends tindrà una continuació cinematogràfica, com ja ha passat amb una altra de les sèries més importants dels últims anys, Sexo en Nueva York. De fet, sembla que ha estat l'èxit comercial de la pel·lícula protagonitzada per Sarah Jessica Parker, el que ha acabat d'animar els actors de Friends a acceptar el nou projecte. Segons diuen els mitjans estrangers, les principals interessades en la pel·lícula sobre Friends han estat les actrius Jennifer Aniston (Rachel) i Courtney Cox (Monica), sobretot tenint en compte que s'acaba de cancel·lar la sèrie Dirt, protagonitzada per Cox. En aquest sentit, penso que és el moment perfecte per abordar una pel·lícula de Friends, i sobretot si el film ens expliqués què ha passat durant aquest temps amb els amics protagonistes, anys després de l'acabament de la sèrie. A més, la resta d'actors no ha acabat de tenir sort amb els seus projectes posteriors a Friends, tot i que Matthew Perry (Chandler) va protagonitzar una de les millors sèries dels últims anys, Studio 60, una producció de la cadena HBO que Canal+ ens va portar l'any pasat. Per no parlar del cas de Matt LeBlanc (Joey), que no va tenir gens de sort amb l'spin-off de la sèrie Friends, que també va emetre la cadena NBC i que al nostre país hem pogut veure a través del canal Fox i de la cadena Cuatro.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com