27 de maig 2008

'Anatomía de Grey' torna a Fox amb nous episodis

El canal temàtic Fox estrena demà a la nit el primer dels cinc nous episodis de la sèrie Anatomía de Grey. Els cinc capítols corresponen a la quarta temporada de la sèrie, i als Estats Units es van emetre un cop finalitzada la vaga de guionistes. D'aquesta manera, Fox tornarà a avançar-se a Cuatro, que fins ara havia emès la quarta temporada d'Anatomía de Grey abans que el canal de pagament. El primer episodi inèdit es titula Donde las cosas son salvajes, i reprendrà la història on s'havia quedat, és a dir, amb el trencament entre Meredith i Derek, i amb la nova relació del neurocirurgià amb l'infermera Rose. Però potser el més interessant serà l'episodi en què tornarà a aparèixer la doctora Addison, ara protagonista de l'spin-off Sin cita previa (Private Practice), que tornarà al Seatle Grace per fer una operació i per tant descobrirà com han canviat les coses, des que va marxar de l'hospital. Com és habitual a Fox, Anatomía de Grey s'emetrà els dimecres, a partir de les 21.30 hores. En les últimes setmanes, Fox havia estat repetint alguns dels episodis més interessants de la quarta temporada d'Anatomía de Grey.
Per la seua banda, la cadena ABC va acomiadar la quarta temporada la setmana passada, amb gairebé 18 milions d'espectadors, i ja ha anunciat que al setembre estrenarà la cinquena temporada. Els responsables del canal han encarregat una temporada completa de 23 episodis. Una de les novetats podria ser una nova parella gai per a la sèrie, molt sensible en aquest tema des de l'acomiadament d'Isaiah Washington (el doctor Burke) pels seus insults a l'actor T.R. Knight (George O'Mally).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com