12 de gen. 2007

El nou canal de sèries serà TNT

És evident que les sèries de televisió viuen una nova edat d'or. També a casa nostra. Per això, la productora Time Warner ha decidit desembarcar a l'Estat espanyol, amb la posada en antena del nou canal TNT. En principi, el nou canal d'entreteniment es podrà veure en exclusiva a la plataforma per satèl·lit Digital+, encara que més endavant no descarten la seua inclusió en altres operadors de televisió per cable i ADSL, com Ono, Orange i Imagenio.
Segons hem pogut llegir a Mundoplus.tv, que ahir al vespre ja va avançar la notícia, el llançament de TNT estava previst per al mes de febrer, però el naixement del canal de Warner s'ha retardat una mica, encara que asseguren que serà durant el primer trimestre de l'any. Així, el grup Turner tindrà sis canals a Espanya: l'informatiu CNN, els infantils Cartoon Network i Boomerang, els de cinema TCM i TCM Classic (que començarà a emetre, també a Digital+, a partir de l'1 de febrer), i el nou TNT.
El canal original TNT dels Estats Units basa la seua programació en l'emissió de cinema d'estrena, esports i sèries, en la línia del Canal+ espanyol. Però el TNT d'aquí es limitarà a l'emissió de cinema i sèries, si bé encara no hi ha notícies sobre quines seran. Als Estats Units, emet sèries com The Closer, Verónica Mars o Galáctica: estrella de combate, sèries del catàleg de Warner que aquí ja estan emetent altres canals com Calle 13, Cosmopolitan TV i Sci-Fi. Amb tot, als canals de pagament d'aquí encara no han arribat comèdies com Freddie, George Lopez o The War at Home, ni sèries dramàtiques com One Tree Hill o Related. L'arribada del canal de Warner completa el desembarcament de les grans majors nord-americanes al panorama televisiu del nostre país, ja que Sony (AXN), NBC/Universal (Calle 13 i Sci Fi), Viacom (Paramount Comedy) i FOX ja tenien els seus canals de sèries.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. eei, la foto super natural, no?
    me imagino las horas que se habrá pasado alguien colocandoles las manos y las piernas:D:D

    ResponElimina
  2. Fent zapping una nit, em sona haver vist com si fessin 'One Tree Hill' a la 2. De totes formes, igual va ser un 'fantasma' televisiu d'aquests als que estem tant acostumats. El veus de reüll i, quan et gires a mirar-lo, ja no hi és.

    ResponElimina
  3. Sí, és veritat. La 2 de TVE va emetre fa uns mesos One Tree Hill, però a hores intempestives, almenys a Catalunya. El que no s'entèn, ja que és una de les sèries més exitoses dels últims anys als Estats Units. Com sempre, TVE no sap tractar la ficció nord-americana. Bé, ni l'espanyola tampoc!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com