6 de nov. 2009

'Geronimo Stilton' ja té dibuixos animats i s'estrenen a Cartoon Network


Cartoon Network estrena en exclusiva la versió televisiva del popular Geronimo Stilton, personatge literari que ja és tot un èxit de vendes en el món, gràcies a les seues aventures a la caça de la notícia. A partir d'aquest dissabte, 7 de novembre, a partir de les 09.20 h., amb doble episodi i en diferents redifusions, els abonats a Cartoon Network podrem gaudir de les divertides peripècies d'un dels últims fenomens de la literatura infantil i juvenil, que ara busca un forat en el mercat de l'animació. De fet, des que va publicar-se el primer llibre l'any 2000, les aventures del ratolí Stilton han estat traduïdes a 30 idiomes, i s'han venut més de 35 milions de llibres en un centenar de països. El fenomen de Geronimo Stilton  va començar a Itàlia, de la mà de l'editorial Edizioni Piemme, i gràcies al talent de l'escriptora Elisabetta Dami. De fet, la sèrie de dibuixos animats que ara estrena Cartoon Network és una coproducció entre Atlantyca Entertainment i MoonScoop amb la cadena pública italiana Rai Fiction i M6.



Editor en cap del diari més important de Ratonia, Stilton viu pendent de ser el primer a donar la notícia més sucosa. I tot això, malgrat que mai ningú no hauria esperat que ell es convertís en un ratolí d'aventura, vista la seua enorme mala traça i la seua por al perill. De fet, Geronimo Stilton fins i tot té por de pujar dalt d'un simple avió. Geronimo seria feliç si pogués passar-se el dia jugant als escacs amb el seu nebot Benjamin, intrèpid i valent. Però l'aventura sempre acaba trucant a la seua porta, i portant-lo als llocs més inesperats. Acompanyat per Benjamin, el seu cosí Trap i la seua decidida germana Thea, Geronimo recorrerà al seu enginy i als inesgotables recursos per fer-se sempre amb la primícia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com