6 de nov. 2009

Cuatro celebra quatre anys bolcant gairebé tota la programació a internet


La cadena privada Cuatro celebra demà els seus primers quatre anys a les nostres teles. El 7 de novembre del 2005, l'antic senyal en analògic de Canal+ es va apagar i va donar pas a Cuatro, una cadena que es presentava amb l'objectiu de ser austera, urbana, moderna, jove i competitiva. Podríem entrar a debatre si aquest Cuatro que tenim quatre anys després ha respectat els objectius fundacionals de la cadena, ja que per exemple van dir que no emetrien reallity-shows. Curiosament, per demà no han previst cap programació especial per celebrar els quatre anys, però tot coincidint amb el quart aniversari de la cadena, Cuatro ha decidit llançar-se a l'emissió de programes complets per internet.

Cuatro ha posat en marxa aquesta setmana oficialment Play Cuatro, una nova secció a la seua pàgina web, en què ha penjat les sèries de producció i programes íntegres. A més, el portal té un disseny molt visual, és molt intuïtiu i molt senzill d'utilizar. La cadena de Sogecable, que fins ara era l'única generalista que no oferia aquest servei, ha decidit apostar per internet, penjant no només les últimes emissions de programes com Fama ¡a bailar!, El hormiguero o Cuarto milenio, sinó també temporades completes de sèries com Hay alguien ahí, tots els programes de la segona edició de Pekín Express o Granjero busca esposa. A més, Play Cuatro també té en compte la connnexió dels espectadors del web amb  les xarxes socials, ja que els usuaris poden compartir els seus moments preferits xatejant amb els seus amics de Facebook i Twitter, o bé gaudir de Play Cuatro en el seu iPhone. A banda, també han posat en marxa el servei d'emissió de Cuatro en directe per internet, tot i que amb un horari limitat. Els usuaris poden seguir l'emissió de la cadena des de les 12.45 hores, hora d'inici de Las mañanas de Cuatro, fins a les 22.30 hores, just al final de El hormiguero. A Play Cuatro també està disponible el canal d'informació CNN+, així com els esdeveniments esportius i d'entreteniment exclusius de Cuatro.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com