16 de nov. 2009

Fox estrena 'Sin identificar (The Forgotten)', la nova creació de Jerry Bruckheimer


El canal Fox estrena aquesta nit (21.30h.) la sèrie Sin identificar (The Forgotten), la nova creació del rei Mides de la televisió Jerry Bruckheimer. El creador de sèries com CSI, Caso abierto o Sin Rastro arriba ara amb una producció que gira al voltant d'un grup d'investigadors afeccionats, els quals estan tots afectats per la desaparició o l'homicidi sense resoldre d'alguna persona propera a ells, i que decideixen investigar pel seu compte per resoldre altres casos. De fet, als Estats Units hi ha les restes d'unes 40.000 persones mortes, que mai han estat identificades. Per tant, Sin identificar és a priori una barreja temàtica de sèries com CSI, Sin rastro o Caso abierto, però d'alguna manera també d'Expediente X. Així, cadascun dels episodis de The Forgotten és narrat per un "cos" que veu com treballa l'equip, mentre intenten esbrinar qui va ser la víctima. Siga com siga, Bruckheimer ha tornat de nou a l'acció amb una altra sèrie de tall policíac, en què es donen cita també els sentiments, el drama i el suspens, i que a  més té com a protagonista principal l'actor Christian Slater, una altra estrella de la gran pantalla que es passa a la televisió. Sin identificar (The Forgotten) és un dels grans estrenes d'aquesta temporada de tardor a Fox, molt poques setmanes després de la seua estrena als Estats Units. A la cadena nord-americana ABC, Sin identificar ha aconseguit una mitjana setmanal de 8,6 milions d'espectadors, i això li ha propiciat una primera renovació, tot passant dels 13 episodis previstos inicialment als 18 capítols.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com