7 de set. 2009

L''Ànima' torna al 33 i altres novetats de Televisió de Catalunya

Avui Josep Cuní ja ha tornat a Els Matins de TV3, i això vol dir que la nova temporada ja ha començat a Televisió de Catalunya (TVC). Una de les novetats d'avui és el retorn de l'Ànima, la revista cultural del canal 33. La diferència amb la temporada passada, però, és que l'Ànima només s'emetrà en la franja de nit, de dilluns a dijous a partir de les 23.30 hores. Això vol dir que TVC ha renunciat a la primera part del programa, que es feia també en prime time. Avui, l'actor Alberto San Juan i el cantant Marc Parrot seran els primers convidats de la nova etapa, en què repeteixen, això sí, Toni Puntí i Bibiana Ballbè com a conductors del programa. Per acabar, aquesta nit també es veurà un reportatge amb entrevistes als actors José Sacristán i Héctor Alterio, protagonistes de l'obra Dos menos, que actualment es pot veure al teatre Poliorama. D'altra banda, avui 7 de setembre també ha començat la nova etapa del concurs Bocamoll, en què Roger de Gràcia relleva Espartac Peran al capdavant del programa, després de l'etapa d'estiu, en què ha ofert una edició infantil setmanal. Finalment, a partir del 14 de setembre, torna Ventdelplà, el renovat Àgora amb Xavier Bosch (ara per TV3, i no pel 33), l'humor esportiu de Crackòvia, a més dels Afers exteriors de Mikimoto i el nou magazín de tarda de TV3, Divendres, amb producció d'El Terrat i conduït per Xavi Coral i Espartac Peran, que s'estrena el 18 de setembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. res del que expliques per la nova temporada m'atreu (bueno, Anima està bé pero es enxampar-la ...).
    sembla que sempre son els mateixos, tan de persones com de programes a TV3.
    em quedaré mirant els canals digitals de moment ...

    (pitjor per ser "sempre igual" son els canals anglesos, hi ha teleseries que han aguantat mes de 40 anys, presentadors que van començar als anys 60 etc etc que no els crtico, pero de coses modernes o noves, res de res :(

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com