4 de set. 2009

'240, el nen clònic' i 'Arròs covat' arriben primer a internet


El web de TV3 ha estrenat avui en exclusiva les dues noves sèries d'animació per a adults de Televisió de Catalunya. Es tracta de dues propostes innovadores i trencadores. D'una banda, tenim 240, el nen clònic, i de l'altra, Arròs covat. No és la primera vegada que TV3 preestrana una sèrie per internet (ja ho va fer amb Infidels, amb un gran resultat d'audiència), però sí que és el primer cop que aprofita la xarxa per promocionar i avançar els episodis d'una sèrie d'animació per a adults. En el cas d'Arròs covat, una sèrie creada pel dibuixant Juanjo Sáez que s'emetrà a partir del 29 de setembre al canal 33, el protagonista és Xavi, un dissenyador de 30 anys que té la impressió que se li està passant l'arròs. A primera vista, la cosa pinta molt bé. Però si voleu riure de veritat, no us podeu veure les paranoies de 240, el nen clònic, el primer xiquet de la història que es ven en tetrabrick. Aquí teniu el primer capítol:


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com