4 de set. 2008

Satanàs Cor Petit confirma els pitjors auguris sobre la pel·lícula de 'Bola de Drac'

Les primeres imatges de la lectura que la 20th Century Fox ha fet del manga i de la sèrie de dibuixos animats Dragon Ball, en el seu projecte per portar-los a la gran pantalla, confirmen les sospites més pessimistes dels fans de Bola de Drac. Després de veure les primeres fotografies de l'actor Justin Chatwin en la pell de Son Goku vam preferir donar un marge de confiança, però quan hem vist com s'han atrevit a caracteritzar a Satanàs Cor Petit (Piccolo) s'ha esgotat la nostra paciència. Ni rastre de les antenes, ni de la túnica amb el turbant, ni del color verd de la pell del namekià per excel·lència... En principi, la pel·lícula s'havia d'estrenar el passat 15 d'agost, tot i que inicialment s'havia parlat del 2010. Però vistos els resultats, no m'estranya que a la Fox els face vergonya projectar aquesta pel·lícula basada en les històries d'Akira Toriyama. L'encarregat de dirigir la pel·lícula és James Wong (realitzador de la més que acceptable Destino final, i productor de sèries mítiques com Expediente X o Millennium). Encara no se sap gran cosa del guió, però se suposa que com sempre la missió de Goku serà trobar les boles del drac, ajudat per Bulma (una molt sensual Emmy Rossum) i que s'enfrontarà a un dels seus pitjors enemics, Satanàs Cor Petit (sota aquest horrible maquillatge, més propi dels vampirs de Blade, hi ha l'actor James Masters, més conegut per encarnar el personatge d'Spike a la sèrie Buffy cazavampiros). En canvi, avui també hem sabut que Goku no serà un xiquet orfe que viu al blosc, sinó un adolescent que va a l'institut i que desconeix que té poders extraordinaris... Bluf!! D'altra banda, la coreografia d'arts marcials va a càrrec dels responsables d'acció de pel·lícules com Matrix o El mito de Bourne. Finalment, sembla que la data prevista pe a l'estrena d'aquesta infàmia és el 10 d'abril del 2009.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. déu meu! quin bunyol! i mira que els recursos econòmics i humans no deuen ser el problema!

    quina patacada que es fotran...

    ResponElimina
  2. No tenen excusa ni vergonya!!

    ResponElimina
  3. Absolutament indignant! :(
    Si s'haguessin proposat fer un nyap, no ho haurien pogut fer pitjor...
    En Toriyama no hi té res a dir pel que sembla, oi?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com