7 de set. 2009

Gran nit d'estrenes de sèries als canals temàtics

Si aquests dies assistim a l'arrencada de la nova temporada televisiva a les cadenes generalistes, els canals temàtics també es trauen de damunt les redifusions, les preestrenes i les estrenes de segona fila per posar a la graella alguna de les apostes més fortes de la tardor. Així, Canal+ ofereix avui (21.00 hores) l'estrena de la segona temporada de Damages (Daños y perjuicios), la sèrie protagonitzada per Glenn Close que molt aviat podrem començar a veure també per TV3. Avui, al canal premium de Digital+ també podrem degustar el primer episodi de The Beast, la nova sèrie policíaca amb què Patrick Swayze vol redreçar la seua carrera artística, després d'haver superat una malaltia greu. Produïda per Sony per al canal A&E, la sèrie explica la història de Charles Barker, un agente veterà de l'FBI que és investigat pel departament d'Afers Interns, a causa de les seues dubtoses però efectives formes de treball. La primera temporada de The Beast13 episodis i es podrà veure cada dilluns a Canal+, a partir de les 22.20 hores.
D'altra banda, el canal AXN ha programat també avui l'estrena d'una de les seues estel·lars, Medium, que arrenca aquesta nit (21.30 hores) amb l'inici de la cinquena temporada. En aquesta nova etapa, la vident Allison DuBois (Patricia Arquette) serà la protagonista dels seus malsons. A més, el canal Paramount Comedy (que acaba d'estrenar nova imatge corporativa) comença aquesta nit els episodis de la tercera temporada de la comèdia Reglas de compromiso (22.20 hores). Finalment, el canal Sci Fi estrena la tercera temporada de Doctor Who (22.20 hores) amb l'episodi especial de Nadal, un capítol que la cadena britànica BBC enregistra cada any.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com