31 de des. 2008

El 33 serà un canal més cultural, hi haurà un canal d'esports i el Club Súper 3 tindrà canal propi

El 33, el segon canal de Televisió de Catalunya, serà una cadena encara més cultural. Així ho ha explicat el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Albert Sáez, en una entrevista que ahir difonia l'ACN, i que avui ha recollit el portal Comunicació 21. Segons Sáez, Televisió de Catalunya convertirà el 33 en un canal cultural, ja que la implantació de la TDT i la reestructuració de l'oferta de canals públics catalans també servirà per potenciar la televisió infantil. Així, de moment Televisió de Catalunya mantindrà els seus canals i en crearà dos més, un per als esports i un altre dedicat al Club Súper 3. Fins ara, Televisió de Catalunya té els canals TV3, 33, K3-300, 3-24 i TVC Internacional. Per tant, caldrà veure què passa amb l'actual K3-300, tenint en compte la creació d'aquest nou canal infantil dedicat al Club Súper 3, ja que podria esdevenir un canal destinat al públic més adolescent i juvenil, a través de la marca K3, o bé potenciar la franja nocturna del 300 amb sèries, pel·lícules i programes històrics de l'arxiu de Televisió de Catalunya, possibilitat que preferim.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Feliç any nou a tots!
    I els milllors propòsits pel 2009!
    GROIN SKILL
    ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com