27 d’ag. 2009

'Walker Texas Ranger', un fenomen inexplicable en set televisions


Walker Texas Ranger és una de les pitjors sèries nord-americanes de tots els temps. Aquesta és una afirmació personal que podríem discutir, ja que alguns consideren la sèrie protagonitzada per Chuck Norris com una sèrie de culte. De fet, tot i la seua pèssima qualitat, Walker Texas Ranger és una de les sèries més emeses per les televisions, també en aquesta banda de l'oceà Atlàntic. Amb els seus 203 episodis de 45 minuts, va ser emesa per primera vegada a la cadena CBS, entre l'abril del 1993 i el maig del 2001. A l'Estat espanyol l'han emès Telecinco, però també un bona colla de cadenes autonòmiques, tant públiques com privades. Ara mateix, per exemple, la podem veure en tres horaris diferents (al matí, a la tarda i a la matinada) a la privada 8TV. Però actualment també es pot veure, que nosaltres sapiguem, a Tele Madrid, Castilla La Mancha Televisión, IB3 de Balears, Canal 9, TVG de Galícia i Canal Sur. En el cas de 8TV, totes les setmanes acostuma a ser el segon o el tercer programa més vist del canal,només per darrera d'El Equipo A i de la pel·lícula de la nit. De vegades, Walker assoleix més de 130.000 espectadors i fregant el 10% de quota de pantalla... En qualsevol cas, és un fenomen paranormal, inexplicable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. És una sèrie infumable, però de tan horrorosa et parteixes bastant. Això sí, sóc incapaç d'aguantar més de 5 minuts veient l'impertorbable peluquín del Chuck

    ResponElimina
  2. No es un peluquin, es un gat que esta descansant damunt del cap :-)

    ResponElimina
  3. Sèrie aquesta dolenta per que sí, que transmet uns valors simplistes i fascistoides total.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com