31 d’ag. 2009

'Miénteme' arriba al canal Fox, protagonitzada per Tim Roth

La sèrie ja havia estat preestrenada per Fox a finals de juliol, amb l'avançament dels tres primers episodis. Per això, no ens fa cap por recomanar-vos Miénteme, la sèrie protagonitzada per Tim Roth que el canal de pagament estrena oficialment avui a la nit, a partir de les 22.20 hores. Lie to me és una de les estrenes estel·lars que Fox ha programat per a la nova temporada, amb un Tim Roth que dóna vida a un psicòleg especialitzat en l'estudi de les expressions del rostre humà. En realitat, la sèrie s'inspira en la vida del psicòleg Paul Ekman, considerat per la revista Time com una de les 100 persones més influents del món, gràcies a la seua habilitat per descobrir pistes amagades rere el llenguatge corporal. Ekman, com el protagonista de la sèrie, ha definit set microexpresiones o petits moviments involuntaris dels músculs facials, que es produeixen cada vegada que una persona expressa o reprimeix una emoció, i que es resumeixen en sorpresa, menyspreu, fàstic, pena, terror, ira i plaer. La veritat és que tant l'argument central de la sèrie com els diferents casos estan molt ben trobats. El tema de la comunicació no verbal és molt interessant, i també molt televisiu. A més, Tim Roth fa un paper genial, tot i que una mica sobreactuat, i la sèrie -que és molt recent- està molt ben relacionada amb l'actualitat nord-americana i internacional. Quan la veureu, sabre de què parlem...



D'altra banda, tenint molt present el lema de la sèrie,"la veritat es reflecteix en la teua cara", Fox va idear una original campanya de promoció per internet, a través de la qual convida els seguidors de la sèrie a retratar-se, tot encarnant una o més d'aquestes set microexpresiones que reflecteixin els seus estats d'ànim. A partir de totes les imatges rebudes, faran els espots de promoció de la sèrie, uns anuncis que s'emetran al canal taronja i a la seua pàgina web durant els propers mesos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com