25 d’ag. 2009

'Pechos fuera', el documental de Pepe Colubí sobre les frases de televisió



Canal+ ha estrenat enguany aquest documental del crític televiu Pepe Colubí, que repassa les millors frases i diàlegs de la història de la televisió. En realitat, és una adaptació del seu llibre amb el mateix títol, Pechos fuera, publicat per Espasa. Ara podeu veure íntegrament el documental amb aquest vídeo, incrustat aquí gràcies al servei que oferiex el portal PlusTV. Un exemple de frases televisives que han fet història i també llegenda urbana és el famós Pechos fuera que alguns atribueixen al robot Afrodita de la sèrie de dibuixos animats Mazinger Z. Colubí assegura que en cap dels episodis de Mazinger Z arriba a pronunciar-se aquesta frase, i que en realitat el crit "Pechos fuera" és producte de la imaginació col·lectiva, és a dir, una combinació de la proclama "Puños fuera" de Mazinger Z i de la imatge tan impactant d'uns pits metàl·lics que també sortien disparats. A més, Colubí repassa altres frases famoses com l'entranyable "¿Cómo están ustedeeeees?" dels Payasos de la Tele; el "Mardito Roedore" del gat Jinks als ratolins Pixie i Dixie; l'entradeta d'El coche fantástico o el "Tengan cuidado ahí fuera", del sergent Esterhaus a Canción triste de Hill Street.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com