15 d’oct. 2009

Tot esperant el nou Canal Super3


Un canal infantil en català, amb les millors sèries i programes de producció pròpia, i on els protagonistes són el milió de súpers. Aquesta és la filosofia amb què aquest diumenge, 18 d'octubre, començarà el seu camí el nou Canal Super3, que s'estrenarà en el marc de la festa anual dels Súpers. El Super3 es defineix com un canal multiplataforma, destinat al públic infantil i juvenil (fins als 14 anys),  i que emetrà tots els dies de la setmana, des de les 6.00 a les 21.00 hores per la televisió digital terrestre (TDT), tot substituint el K3. De fet, pel que fa a les emissions en analògic, el Canal Super3 continuirà convivint amb el 33.

La veritat és que el naixement del nou Canal Super3 ha despertat molta expectació. Televisió de Catalunya estava patint de valent amb la competència d'altres canals infantils i juvenils que també operen a la TDT, com Clan de TVE i el Disney Channel, i ha fet una aposta valenta, deixant la bona trajectòria del K3 i tirant de marca. Ningú pot posar en dubte que el Club Super3 és una de les marques més conegudes del país, que atrau un dels públics més "llaminers", com va reconèixer la directora de TV3, Mònica Terribas. De fet, un de cada dos xiquets catalans ja és membre del Club Super3. "Volem que els súpers tinguin la seva finestra per actuar i comunicar-se", va dir el director del canal, Dani López, durant la presentació. Segons va dir, al nou Canal Super3 tindran una gran importància la producció pròpia i les sèries i pel·lícules d'animació i d'imatge real, tot incloent-hi coproduccions. Així, s'estrenaran 15 noves sèries (una de les quals, Blue Dragon, l'última producció amb el segell d'Akira Toriyama, nous programes d'Una mà de contes i nous continguts de Tags. A banda, el nou canal farà una aposta clara per fomentar l'aprenentatge de l'anglès, amb programes com Play i la utilització de la tecnologia de la TDT per oferir sèries en versió original i doblada, i amb subtítols en diferents versions.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com