14 d’oct. 2009

'De repente, los Gómez', la versió light de 'The Riches' arriba a Telecinco


Telecinco ja ha trobat l'excusa perfecta per traslladar el G-20 de Risto Mejide a la matinada. Aquesta nit s'estrena en prime time (21.45 hores) la nova comèdia de la cadena privada, titulada De repente, los Gómez. En realitat, la sèrie és un remake a l'espanyola de la ficció nord-americana The Riches, que al nostre país ja hem pogut veure per Canal+, i que la cadena Fox també ha previst recuperar a partir del proper 17 d'octubre, potser volent aprofitar que Telecinco ha fet ara aquest clon. Amb tot, el que ha acabat fent Telecinco sembla una versió més lliure i dolcificada, una sèrie nova inspirada lleugerament en The Riches. Com ja ens imaginàvem, a Telecinco no s'han atrevit a fer una sèrie protagonitzada per una família d'ètnia gitana que suplanta la identitat d'una família de rics morts en un accident de trànsit. A l'Estat espanyol, una sèrie d'aquest tipus seria políticament incorrecta. Els Gómez de Telecinco no seran com els Riches de la cadena FX. A De repente, los Gómez, la família ha de fer-se passar per una cosa que no són perquè entren a formar part d'un programa de protecció de testimonis, i no perquè ells siguen els delinqüents. A més, la seua nova casa estarà en una luxosa urbanització a només 50 quilòmetres del seu antic barri. Per tant, tot ens fa sospitar que, més que a The Riches, los Gómez s'acabaran assemblant a Mis adorables vecinos...

+També pots llegir:
-Telecinco prepara una versió de 'The Riches'

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com