7 d’oct. 2009

TV3 recupera l'esperit de 'La vida en un xip' amb 'Banda ampla'


Televisió de Catalunya recupera aquesta nit la filosofia de programes de debat mítics de la seua primera època, com  La vida en un xip, i estrena l'espai Banda ampla, coproduït per Lavínia (22.25 hores). Amb la premissa d'escoltar els ciutadans, TV3 posa en marxa aquest nou programa debat de 90 minuts i en directe, i que presentaran la periodista Lídia Heredia, que ha deixat Els Matins de Josep Cuní després de tres temporades, i Toni Martínez, que durant 12 anys va ser director de Los Guiñoles de Canal+. A més, com també passava a La vida en un xip, a Banda ampla hi haurà gairebé un centenar de convidats al plató, tots amb un micròfon perquè puguen intervenir en el debat sempre que ho vulguen. Un altre dels aspectes destacats del programa és que no hi haurà una taula d'esperts sobre el tema que es debatrà. Per això, Banda ampla convocarà cada setmana al plató persones que tinguen algun tipus de relació professional vital o professional amb el tema que es tracte. En aquest sentit, els espectadors també podran participar des de casa, a través del telèfon, del web del programa i de xarxes socials com Facebook i Twitter. En el primer programa, Banda ampla preguntarà si els catalans som feliços. "Estem en un moment difícil, amb una taxa d'atur preocupant i volem saber com se senten els catalans", va explicar durant la presentació Heredia, que també és la directora del programa. Finalment, per centrar el tema de debat, en cada programa oferiran una enquesta realitzada el dia abans de l'emissió, a partir de 500 entrevistes telefòniques, que ajudaran els responsables de Banda ampla a copsar l'opinió del carrer.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com