19 d’ag. 2009

'Vicky el Vikingo', de carn i ossos

Primer tràiler de la pel·lícula d'imatge real basada en la mítica sèrie de televisió Vicky el Vikingo, que canals com Boomerang o Clan de TVE han recuperat en els últims anys, a partir de la seua reedició en DVD. El film és una producció de l'estudi alemany Constantin Films, el mateix que va fer El Perfume. En aquest cas, el petit Jonas Hämmerle, un actor amb només 11 anys, és l'encarregat d'interpretar Vicky a la pel·lícula, una comèdia d'aventures que ha estat dirigida per Michael “Bully” Herbig. Vicky el Vikingo s'estrenarà a Alemanya i Àustria el proper 9 de setembre, i al nostre país la distribuïdora Aurum ha adquirit els drets d'exhibició, amb l'estrena prevista per al 2 d'octubre. La cançó de la traducció espanyola de la pel·lícula és una versió d'El canto del loco, que aquest grup de rock va incloure en el disc Patitos Feos, de l'any 2002.




Vicky el Vikingo era una sèrie de dibuixos animats basada en els contes de l'escriptor suec Runner Jonnson, que en realitat era una coproducció germano-nipona, realitzada per la mítica Nippon Animation. La sèrie va ser emesa originalment per la cadena ZDF entre els anys 1972 i 1974. Vicky viu a l'aldea de Flake, i és el fill del cabdill dels vikings, Halvar. La història de la nova pel·lícula comença quan el poble de Vicky és assetjat pels guerrers d'Sven el Terrible, que segresta tots els xiquets excepte Vicky. Amb les seues idees brillants, el petit viking trobarà una solució a tots els problemes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com