14 de maig 2009

'Weeds' estrena quarta temporada a Canal+

Canal+ estrena aquesta nit una de les seues novetats del mes de maig, la quarta temporada de la sèrie Weeds. En aquesta nova temporada, Weeds s'emetrà cada dijous a la nit, a partir de les 21.30 hores, amb un episodi doble, i per tant haurà de competir en la televisió de pagament amb dues sèries molt potents: Perdidos (que la setmana passada va estrenar la cinquena temporada a Fox) i Héroes (que també emet episodis nous a Sci Fi). A més de tractar el sempre polèmic tema de la venda i el consum de drogues (Weeds explica la història d'una vídua que decideix vendre marihuana per poder mantenir el seu alt nivell de vida), la nova temporada introdueix altres trames al voltant de l'eutonàsia, el sexe entre adolescents o la immigració il·legal. De fet, un dels atractius de la quarta temporada de Weeds és veure-la en versió original subtitulada, ja que els seus protagonistes viatgen a Mèxic i en alguns moments també parlen en castellà.
Creada per Jenji Kohan i protagonitzada per una genial Mary-Louise Parker, la sèrie va aconseguir trencar la barrera dels audímetres de la cadena nord-americana Showtime, i els seus responsables van encarregar d'una tacada dues noves temporades de Weeds, la cinquena i la sisena. Per tant, es filmaran 26 nous episodis de la sèrie. La quarta temporada de Weeds, que va estrenar-se als Estats Units el juny de l'any passat, va aconseguir una audiència de més d,1,3 milions d'espectadors (una xifra remarcable per a una cadena per cable, realtivament jove, com Showtime), un 64% més que l'estrena de la temporada anterior. De fet, Weeds va situar-se com la sèrie més vista del seu canal des del 2004.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. he intentat començar la sèrie un parell de cops i no m'ha entrat de cap de les maneres!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com