8 de nov. 2006

Artur Mas i 'Me llamo Earl'

La situació de decepció i autocompassió immensa en què es troba el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, m'ha recordat l'argument de la sèrie que ha començat aquesta setmana al canal de pagament Fox. Es tracta de Me llamo Earl, una sèrie d'humor protagonitzada per un dels actors de comèdia que més m'agraden, Jason Lee (habitual en les pel·lícules de Kevin Smith). Me llamo Earl és la comèdia d'estrena més vista durant la temporada passada als Estats Units, i explica la història d'Earl, una persona menyspreable que s'ha passat la vida fent la vida impossible als altres. Un dia, Earl guanya un premi a la loteria, però perd la butlleta quan és atropellat per un cotxe i acaba a l'hospital. Quan està convalescent, Earl veu a la tele de l'hospital un programa en què un personatge famós explica que la vida li va molt bé perquè sempre intenta fer el bé, i que això és perquè creu en el kharma. A partir d'aquí, Earl decideix fer el mateix, i la seua primera sorpresa és que un dia, netejant el seu garatge, torna a trobar-se amb el bitllet de loteria premiat. Per tant, el kharma funciona! Al nostre país diem la frase, "tal faràs, tal trobaràs". Mas ha recollit traïció, males arts i decepció, potser perquè abans ha fet el mateix. Ni Montilla ni Carod han volgut fer-lo president. El candidat de CiU hauria de començar a canviar, si vol millorar el seu kharma...

Me llamo Earl es pot veure cada mitjanit a Fox, i també els dimecres a La Sexta.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Per cert, Jason Lee abans de dedicar-se a fer d'actor, era un dels skaters professionals més reconeguts del món :-)
    Apart d'inventar molt trucs d'skate importants, tenia una empressa de tables d'skate (stereo skateboards) i un model de zapatilles Airwalk portava el seu nom.

    http://www.youtube.com/watch?v=mYIB0jMui-I

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó.
    De fet, a la pel·lícula "Mumford", de Lawrence Kasdan, apareix quasi sempre dalt d'un monopatí, i fins i tot fent algunes acrobàcies en un skate parc. Crec que a "Mumford" s'autoparia a n'ell mateix, ja que interpreta un jove informàtic que s'ha fet milionari amb una empresa de fabricació de mòdems, però que no és feliç perquè és incapaç de tenir amics de veritat, i molt menys una parella.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com