10 de març 2009

'True Blood' es veurà per Cuatro

Anna Paquin, la xiqueta d'El Piano, s'ha fet gran i s'ha enamorat d'un vampir. Aquesta és la primera impressió que tindreu en començar a veure True Blood (Sangre Fresca), la sèrie que ha adquirit Cuatro. En aquest cas, Canal+ va estrenar-la al desembre del 2008 i dijous passat va emetre l'últim episodi de la primera temporada. I just aquest dissabte, Canal+2 farà una marató amb tots els capítols de la primera temporada, a partir de les 11.30 hores. Però més enllà de la primera impressió, True Blood té més coses que fan que siga una sèrie més que recomanable. Per començar, és l'últim projecte per a la prestigiosa cadena HBO del guionista Alan Ball, creador de la sèrie A dos metros bajo tierra, i està basada en la nissaga de novel·les de Charlaine Harris. A més ha estat guanyadora d'un Globus d'Or del 2009 en la categoria de millor actriu en sèrie dramàtica per a Anna Paquin. A True Blood, el també guionista d'American Beauty retrata l'Amèrica profunda amb l'excusa del vampirisme. Ball ens mostra que el racisme no és un tema superat als Estats Units, ja que la trama de True Blood, en què tampoc falten sexe, tràfic de sang afrodisíaca, amor i misteri, gira al voltant del rebuig social que pateixen els vampirs en un poble de Lousiana, després que una sang artifical importada del Japó els permet sortir del taüt i intentar cohabitar amb els humans. En aquest sentit, els guions són d'una qualitat inqüestionable, i la sèrie també té una factura tècnica impressionant, que fan que True Blood siga una de les millors ficcions de l'any. A més, els actors estan genials, començant per Anna Paquin i acabant per Stephen Moyer, que interpreta un vampir tan tendre com inquietant. True Blood és sens dubte una de les grans esperances de l'HBO, que s'havia quedat sense sèries emblemàtiques després de la finalització de Los Soprano, Sexo en Nueva York i Roma. Ara només falta veure quan i de quina manera l'estrena Cuatro en obert, ja que suposem que intentarà aprofitar al màxim l'interès pel tema vampíric que hi ha entre el públic, des de l'èxit de Crepúsculo. De fet, Cuatro té altres sèries en cartera, com Gossip Girl (excel·lent, també us la recomanem), Dollhouse, Life on Mars i Sons of Anarchy. Per començar a fer boca, us deixo amb els títols de crèdit inicials de True Blood, pels que han tingut el bon gust de triar la cançó Bad Things, the Jace Everett.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com