11 de març 2009

'Perdidos' es passa a Cuatro

Finalment, la notícia ha estat confirmada. Cuatro ha adquirit els drets per emetre la sèrie Perdidos (Lost) des del primer episodi. En aquest sentit, l'adquisició de Perdidos per part de Cuatro no ens ha estranyat gens, ja que fa uns mesos la seua directora de continguts, Elena Sánchez, va afirmar que si pogués es quedaria amb Aída, com a producció espanyola, i amb Lost com a sèrie de ficció internacional [recordeu l'apunt que vam fer en aquest bloc]. En aquest cas, Cuatro li ha pres Perdidos a TVE, que la veritat és que no ha acabat de funcionar massa bé amb una sèrie que va haver de passar molt injustament a La 2. D'altra banda, l'emissió en obert a través del canal SET en VEO és gairebé testimonial. De fet, no és la primera vegada que la cadena de Sogecable es queda amb la sèrie d'un altra cadena, ja que també li va prendre Alias i Embrujadas a Telecinco, i Los 4.400 a Antena 3.

L'allau de rumors va desfermar-se quan ahir a la nit, entre dues capítols de House, la cadena va emetre una cortineta de continuïtat que posava el conegut logo de Cuatro damunt d'un fons negre i amb la música inquietant que s'utilitza a la capçalera de Perdidos. Fa pocs minuts, alguns webs especialitzats com Vertele i Vaya Tele! ja anunciaven l'adquisició dels drets de Lost per part de Cuatro, i finalment tant el bloc de la cadena com el programa estrella del canal, Fama!, han confirmat que el canal en obert de Sogecable s'ha quedat amb els drets per poder emetre Perdidos des del primer episodi fins al final, i pel que sembla en exlusiva [mireu el vídeo aquí]. Sens dubte és una gran notícia pels seguidors de la sèrie, i sobretot per la gent que es voldria enganxar a Lost des de la primera temporada. Però encara falta per veure quan i de quina manera l'estrenen a Cuatro, ja que és de suposar que voldran emetre un episodi per dia, si tenen l'objectiu d'estrenar quant abans millor els capítols de la nova temporada, que arriben al canal de pagament Fox a partir del proper mes d'abril.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com