9 de març 2009

'Ànima', el nou aparador cultural del 33

Aires nous per al canal 33. El segon canal de Televisió de Catalunya inicia aquest vespre el seu camí per convertir-se en una cadena eminentment cultural, amb l'estrena del nou programa Ànima, un espai que pretén esdevenir l'aparador cultural català. Els encarregats de conduir l'Ànima seran Bibiana Ballbé (presentadora del desaparegut Silenci?) i Toni Puntí, l'habitual cronista cultural de TV3. Ànima s'emetrà de dilluns a divendres i s'estructura en dues franges: la primera, de les 21.45 hores a les 22.00 hores (de dilluns a divendres), dedicada a l'actualitat cultural del dia; i la segona, amb format de magazín, de les 23.00 hores a les 23.30 hores (de dilluns a dijous) amb entrevistes, reportatges, actuacions musicals i connexions en directe. En el primer programa, la convidada serà Eulàlia Valldosera, un dels valors més sòlids de l'art contemporani catal,. consagrada en una exposició a la Fundació Tàpies l'any 2000, i de la qual el Museo Centro de Arte Reina Sofía presenta aquests dies una exposició de gran format titulada Dependències. El programa també presentarà també un reportatge sobre Allan Moore, el creador del còmic Watchmen, referència de la novel·la gràfica contemporània i inspirador de la pel·lícula del mateix nom que s'acaba d'estrenar, dirigida per Zack Snyder. De la mateixa manera, el programa visitarà la Nau Ivanow, en el moment que es representa Ricard II, un Shakespeare inèdit fins ara a Catalunya, que ha dirigit Carme Portacelli. D'altra banda, també visitarà el plató d'Ànima l'Albert Pèlach, director de la Setmana del Llibre en Català. Finalment, també connectaran amb Txell Bonet, presentadora del programa Cabaret Elèctric d'ICATfm. L'actuació musical en directe anirà a càrrec del grup barceloní Divinas, que fa una reinterpretació de la música dels anys 40.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com