28 de març 2009

Telecinco prepara una versió de 'The Riches'

Després de la polèmica creada amb Acusados, pel possible plagi de la sèrie nord-americana Damages (Daños y prejuicios) per part de Telecinco, ara la cadena privada ha anunciat que està preparant una altra sèrie, aquesta vegada inspirada en The Riches. Tant Damages com The Riches són dues sèries que s'han emès a Espanya per Canal+, i per tant serà molt fàcil descobrir fins a quin punt la nova sèrie de Telecinco, que es titularà Protegidos, és una còpia o un homenatge televisiu a la sèrie original de la cadena FX, sobre una família d'estafadors que recorre els Estats Units amb la seua autocaravana. L'encarregada de fer Protegidos és la productora Sony Pictures Television, que també va adaptar la sèrie argentina Los simuladores per al mercat espanyol. De moment, s'ha dit que els dos actors protagonistes serien Alicia Borrachero (actriu habitual de les ficcions de Telecinco) i Antonio de la Torre (era el marit assassinat de Penélope Cruz a Volver, i després va guanyar el Goya al millor actor secundari pel seu paper a Azuloscurocasinegro). Borrachero i De la Torre, per tant, farien els papers que Minnie Driver i Eddie Izzard interpreten a The Riches. El que falta per veure, però, és com es rebrà a l'Estat espanyol una sèrie tan políticament incorrecta, que no deixa en gaire bon lloc la població d'ètnia gitana, ja que els Malloy són, en realitat, una família nòmada de gitanos nord-americans, que es dediquen a robar, enganyar i estafar per cada lloc que passen. De fet, la història arrenca quan Dahlia Malloy surt de la presó i, després d'un accident de trànsit en què mor una família de rics, els Malloy decideixen abandonar la vida nòmada i suplantar la identitat de les víctimes, tot vivint com si fossin paios. La sèrie original és molt bona. Però no és el mateix fer una sèrie de gitanos als Estats Units que a Espanya.

Tot seguit, teniu una llista de reproducció amb resums dels capítols de la segona temporada de The Riches, en versió original subtitulada al castellà...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com