8 de jul. 2008

'The Riches', una família d'impostors

Avui Canal+ emetrà el segon episodi de la sèrie The Riches, una de les novetats que el canal de pagament ens ha reservat per aquest estiu. Vist l'episodi pilot, estrenat la setmana passada, ja podem dir que The Riches ens agrada. La sèrie explica la història dels Malloy, una família nòmada que recorre els Estats Units en una autocaravana cometent estafes i altres tipus de delictes. Després que la mare surt de la presó i de fugir del poblat per una forta discussió del pare amb el cap del clan, els Malloy es veuen implicats en un accident i decideixen suplantar els Riches, un matrimoni de milionaris que ha mort en sortir el cotxe de la via. La mare està interpretada per una recuperada i sensacional Minnie Driver, que a The Riches ofereix un registre molt allunyat dels papers als quals en té acostumats, més romàntics i edulcorats. Per la seua banda, el pare està encarnat per Eddie Izzard (Ocean's Thirteen, Across the Universe), amb una interpretació espectacular i molt creïble. De fet, una de les coses més interessants de The Riches és la credibilitat dels seus personatges, que tot i el caràcter insòlit de la base argumental ens semblen en tot moment personatges de veritat. A més, la sèrie de la cadena FX no jutja l'actitud antisocial i amoral dels Malloy, encara que (amb intel·ligència) ens suggereix els seus conflictes interiors pel complex de culpa. I el to de comèdia és el just, perquè la serie no siga una frivolitat. La primera temporada de The Riches té 13 episodis, i després d'una estrena amb 3,8 milions d'espectadors va aconseguir tancar la temporada amb 5,9 milions, cosa que li va garantir una segona temporada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. He vist els dos primers episodis i em sembla una serie molt interessant, esperem que continui així, i que no passi com en Dexter que només es destacable la primera temporada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com