11 de maig 2008

Cuatro es quedaria amb 'Perdidos' i 'Aída'

Si pogués, Cuatro es quedaria amb Aída, com a sèrie de producció espanyola, i amb Perdidos, com a sèrie estrangera. Així ho ha confirmat la directora de continguts de Cuatro, Elena Sánchez, en una entrevista que recentment ha publicat el web Formula TV, i que no ens hem pogut estar de llegir amb molta atenció. La jove cadena privada ja ha practicat abans aquesta política legítima de quedar-se sèries d'altres canals, com quan va prendre Embrujadas i Alias a Telecinco, o bé Los 4.400 a Antena 3. Segons Elena Sánchez, li podrien demanar a TVE la venda dels drets de Perdidos, ja que consideren que a Cuatro aquesta sèrie lluiria molt més. L'altra sèrie que voldrien a la cadena de Sogecable és Aída, sens dubte un dels referents de la ficció a Espanya, ja que Cuatro no acaba de tenir tota la sort desitjada amb la producció pròpia: només se salva Cuestión de sexo, ja que fins i tot han hagut d'anunciar la no renovació de Cuenta atrás.
Tornant al tema, suposo que és veritat que una sèrie com Perdidos aniria millor a Cuatro que a TVE, que no ha acabat d'entendre com funciona la dinàmica dels fans de Lost. Hem comentat més d'una vegada que Perdidos no funciona a La 2 perquè els seus espectadors potencials ja l'han vist abans, a través d'internet o a través del canal Fox. L'èxit del seu pas a Cuatro només dependria de la rapidesa que tingués el canal per estrenar nous episodis, a un ritme similar al que ha fet amb House o Anatomía de Grey. A més, no voldria recordar què ha fet Cuatro amb l'altra sèrie estel·lar de J.J. Abrams, perquè ja li he perdut la pista i ja no sé en quin lloc de la graella trobar Alias. El mateix es podria dir de Los 4.400, de la qual encara no saben quan la pensen recuperar, com reconeix la mateixa Elena Sánchez.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. hoal...disfutaba de la serie "Providence" de lunes a jueves en horario de 22:05 por que lo dejaron de emitir....voto para que lo sigan dando..
    çbesos marlene

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com