17 de març 2009

Hi haurà una quarta tempora d'Herois

La cadena NBC ja ha confirmat que la propera tardor portarà a les pantalles la quarta temporada de la sèrie Héroes, de la qual ja estem veien el seu tercer volum al canal de pagament Sci Fi. En aquesta sentit, el comunicat de la cadena ha servit per desmentir els rumors que assenyalaven que la pèrdua d'audiència de la sèrie havia fet que l'NBC es plantegés la no renovació dels seus Herois. De fet, per demostrar públicament que el seu compromís amb la sèrie és prou sòlid, la presidenta de la divisió d'entreteniment de l'NBC va avançar fa uns dies que la nova temporada d'Héroes podria tenir entre 18 i 20 episodis, una quantitat que d'altra banda seria inferior al nombre de capítols de la primera i de la tercera (la segona encara va tenir-ne menys, a causa de la vaga de guionistes de Hollywood). De fet, Héroes és una de les sèries senyera de la cadena NBC, i a més a més amb la versió nord-americana de The Office és la producció més vista en el segment de públic de 18 a 49 anys, un dels favorits dels anunciants. D'altra banda, els responsables de l'NBC han descartat anunciar que el final d'Herois serà en acabar la propera quarta temporada, el contrari del que han fet els directius d'altres cadenes tot anunciant la data exacta del final de sèries com Perdidos, Galáctica Estrella de Combate o The Shield.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com