17 de març 2009

Qui vol veure Pedro Ruiz durant 12 hores?

La gent de Veo TV i d'El Mundo han degut pensar que no podia ser que algú com Toni Soler i Pepe Rubianes tinguessen el rècord mundial de l'entrevista més llarga a la televisió. Per això, aquesta setmana han anunciat que la cadena de TDT té previst emetre, el proper 25 d'abril, una entrevista de 12 hores amb el polèmic humorista i presentador de televisió Pedro Ruiz. Segons llegim al bloc ¡Vaya Tele!, l'invent es dirà Doce horas sin piedad, i sens dubte pensem que el títol de l'entrevista és l'únic encert de la decisió de Veo7, que pel que sembla és el nou nom de la cadena per intentar que la gent posem aquest canal al número 7 del dial. Programar dotze hores d'entrevista amb Pedro Ruiz és, efectivament, no tenir pietat ni caritat humana. Si ja era prou pesat quan ell era l'entrevistador, imagineu-vos la tortura que pot suposar veure'l i escoltar-lo durant dotze hores, parlant d'ell mateix com a entrevistat i com a protagonista indiscutible. En aquest cas, no hi haurà un únic entrevistador, sinó una cinquantena de periodistes, esportistes i famosos, així com un equip tècnic que emetrà l'entrevista des d'un hotel, ja que la idea és que els espectadors també puguen veure Melchor Miralles i Pedro Ruiz quan dinen, quan sopen o quan vagen al bany a fer les seues necessitats. És evident que aquesta entrevista servirà, com a mínim, per fer que la gent i els mitjans de comunicació parlen durant uns dies de Veo TV, que necessita donar-se a conèixer per poder competir en audiència i per tant en el camp dels ingressos publicitaris amb la resta de cadenes generalistes que emeten a través de la TDT. El que dubtem és que Pedro Ruiz siga el millor reclam per atraure l'interès de la gent. Pedro Ruiz és un personatge televisiu completament esgotat i passat de moda, que ha vist com queden molt lluny els seus anys de glòria a la petita pantalla. Només podem atribuir aquesta aventura de Veo7 al fet que Pedro Ruiz face després un programa d'entrevistes per a la cadena. A més, de què ha de parlar Pedro Ruiz durant dotze hores seguides? De tot i de res. Una entrevista amb Pedro Ruiz no és el millor revulsiu per a la TDT.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com