16 de març 2009

La casa encantada de Cuatro

La sèrie Hay alguien ahí és la nova aposta de ficció espanyola per a les nits de Cuatro. La cadena privada estrena aquesta nit, a partir de les 22.15 hores, aquesta sèrie de misteri ambientada en una casa tenebrosa, a la qual es traslladen a viure els membres d'una família que molt aviat veuran que les seues vides es veuen alterades per un seguit de fenòmens paranormals. En realitat, no serà la única proposta d'aquesta nit dedicada als successos inexplicables, ja que avui Cuatro també emet (23.55 hores) Terror en estado puro (Fear Itself), una sèrie que no ha tingut gaire fortuna a la cadena NBC, ja que van cancel·lar-la després d'emetre els vuit primers episodis. Però pel que fa a Hay alguien ahí, cal destacar que el repartiment està encapçalat per Eduard Farel·lo, conegut a Catalunya per les sèries Ventdelplà, Majoria absoluta i Secrets de família, i a la resta d'Espanya, sobretot, per ser la veu d'un dels protagonistes de CSI. A més de Farel·lo també hi ha Sonia Castelo (Motivos personales, Marea viva, Lex, El Comisario, Los Simuladores), María Cotiello (SMS, Alesio, Las trece rosas), Guillermo Barrientos (Amar en tiempos revueltos, El comisario, Cuenta atrás), Montse Mostaza (Crimen ferpecto, Ouija, Un chupete para ella), Marina Salas (Desaparecida, Cuenta atrás, Mar de fons, Sin tí), Chisco Amado (La familia mata, Con dos tacones, 7 días al desnudo), Agnes Kiraly (La que se avecina, Cazadores de hombres), i la xiqueta Mónica Rodríguez, que debuta a la televisió. Hay alguien ahí és una sèrie produïda per Plural Entertainment, que ha filmat aquesta producció en alta definició. Farel·lo és el cap de família, Diego Pardo, que aconsegueix un tancar un acord extraordinari amb una immobiliària i traslladar-se amb la seua dona i els seus fills a una casa de somni. Tant l'argument com l'ambientació i alguna de les escenes domèstiques que s'han pogut veure recorden l'estil de Poltergeist, la pel·lícula de Tobe Hooper de fa 30 anys. Però cal agrair a Cuatro que haja apostat per una sèrie de gènere com Hay alguien ahí, que pretén allunyar-se del costumisme i del sentit de l'humor pretenciosament graciós que impera en la majoria de sèries espanyoles. En aquest sentit, Hay alguien ahí ha estat creada per Joaquín Górriz, D. C. Torallas i Miguel Ángel Fernández, que han escrit una història quotidiana trencada per fenomens sobrenaturals, per culpa d'un secret inquietant que farà que els nous inquilins descobreixen que a la casa hi viu algú més. Un dels responsables de la sèrie va explicar què podrem veure a Hay alguien ahí, en l'últim programa de Telepatrulla, a Canal+...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com