23 de març 2009

'El coche fantástico' circula un altre cop

El canal de pagament Sci Fi estrena aquesta nit (22.00) la nova versió de El coche fantástico, la sèrie clàssica dels anys vuitanta que va interpretar David Hasselhoff. En realitat, Sci Fi emetrà avui la pel·lícula per a la televisió que ja va estrenar La 1 de TVE l'any passat, i que va servir de capítol pilot a la sèrie regular, que no es podrà veure a Sci Fi fins dilluns que ve, 30 de març, amb l'emissió dels dos primers episodis. Així, 25 anys després de l'estrena de la mítica sèrie dels anys vuitanta, El coche fantástico torna a la pantalla menuda totalment renovat, ja que el vell Pontiac Trans Am ha estat substituït per un Shelby Mustang que conserva el caràcter dels seu antecessor i alguns gadgets, però que ha millorat la seua intel·ligència artificial, i que pot transformar-se en qualsevol altre cotxe gràcies a la nanotecnologia. A més, el nou cotxe també està armat amb canons de plasma. Al volant ens trobarem amb Michael Knight, abans conegut com Mike Traceur i fill del personatge que David Hasselhoff va interpretar fa més de dues dècades. El nou conductor, encarnat per l'actor Justin Bruening, és un jove veterà de la guerra d'Iraq, que ara trobarà una nova missió que donarà sentit a la seua vida. D'altra banda, si mireu la sèrie en versió original podreu escoltar que la veu del cotxe, Kitt, està doblada per l'actor Val Kilmer. El coche fantástico va aconseguir que la cadena NBC li concedís una temporada completa, tot i els modestos resultats d'audiència (7,8 milions d'espectadors en els quatre primers capítols), però després van rebaixar de 22 a 17 el nombre d'episodis. Per això, ara per ara té la continuïtat pràcticament descartada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com