5 de febr. 2009

Un mes d'Oscars a TV3

TV3 comença demà un cicle de cinema dedicat a les pel·lícules que han triomfat en les últimes edicions dels Oscars, tenint en compte que aquest mes de febrer s'entreguen els populars premis de l'Acadèmia de Hollywood. Cada divendres, i dins de l'espai La Gran Pel·lícula, TV3 oferirà un llargmetratge guardonat amb alguna de les estatuetes daurades. El cicle començarà demà amb la pel·lícula American Beauty, dirigida per Sam Mendes, guanyadora de cinc Oscars (millor pel·lícula, millor director, millor actor per a Kevin Spacey, millor guió original per Alan Ball i millor fotografia per a Conrad L. Hall). El film explora temes existencials com l'amor, la bellesa o la recerca de la felicitat, amb actors de la talla d'Spacey, Annette Benning (que també va estar nominada a l'Oscar), Mena Suvari o Thora Birch. Tot comença quan Lester, un home de mitjana edat, avorrit de la seua feina i amargat en el seu matrimoni, s'enamora d'una jove adolescent. Podeu llegir una ressenya d'American Beauty al bloc Cinema-Classics, o bé clicant aquí.

En les properes setmanes, també divendres a la nit, Televisió de Catalunya ha programat l'emissió de Mystic River, de Clint Eastwood, que va obtenir l'Oscar per als actors Sean Penn i Tim Robbins; Memòries d'una Geisha, que va guanyar l'Oscar a la millor fotografia i en les categories de vestuari i maquillatge; Training day: dia d'entrenament, d'Antoine Fuqua, que va suposar el segon Oscar per a l'actor Denzel Washington, i A la corda fluixa, una pel·lícula de James Mangold en què Joaquin Phoenix interpreta el cantant Johny Cash, i en què l'actriu Reese Whiterspoon va guanyar el seu primer Oscar.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com