17 de febr. 2009

Els Oscar, setmana de cine a Canal+

Com ja és habitual cada vegada que arriba la gala d'entrega dels premis Oscar, aquesta setmana Canal+ ha preparat una programació especial amb l'estrena d'algunes de les pel·lícules triomfadores en l'edició anterior, i que culminarà la matinada de diumenge a dilluns amb la retransmissió en directe de la cerimònia, des del teatre Kodak de Los Angeles. La programació especial va començar ahir dilluns amb l'estrena de la pel·lícula La vida en rosa, el biopic sobre la cantant francesa Edith Piaf que va fer que l'actriu Marion Cotillard guanyés l'Oscar (l'altra estatueta va ser en la categoria de millor maquillatge). Aquesta nit és el torn de Juno, la comèdia independent sobre una adolescent embarassada que l'any passat va aconseguir l'Oscar al millor guió original. D'altra banda, demà arribarà una de les estrenes més esperades, Pozos de ambición, que va guanyar l'Oscar a la millor fotografia, però que sobretot va servir perquè l'actor Daniel Day-Lewis guanyés el seu segon Oscar de Hollywood. Dijous s'estrenarà la pel·lícula austríaco-germana Los falsificadores, que l'any pasat va guanyar l'Oscar a la millor producció en llengua no anglesa. Finalment, divendres arribarà l'hora de l'estrena de No es país para viejos, la pel·lícula dels germans Coen que va servir perquè l'actor espanyol Javier Bardem guanyés el seu primer Oscar. A més, el film també va guanyar els Oscar en les categories de millor pel·lícula, millor direcció i millor guió adaptat. D'altra banda, el mateix divendres tindrà lloc l'estrena de l'especial Buscando a Penélope, un documental que repassa les opinions dels amics més íntims de l'actriu espanyola que diumenge podria aconseguir l'Oscar com a millor actriu per la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona, de Woody Allen. Finalment, Canal+ tornarà a emetre un programa especial la nit dels Oscar, amb connexions des de la catifa roja i una retransmissió en directe i en exclusiva, conduïda novament per la catalana Àngels Barceló.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com