20 de febr. 2009

'El luchador' i altres estrenes de la setmana

L'estrena més forta de la setmana és El luchador, pel·lícula de Darren Aronofsky que ha suposat la recuperació definitiva per al cinema de l'actor Mickey Rourke. Així, si el Sin City de Robert Rodríguez i Frank Miller va representar el rescat de Rourke de la decadència més absoluta, ara aquest The Wrestler del director de Pi. Fe en el caos ha estat la confirmació que el protagonista de El corazón del ángel encara és un actor aprofitable. En El luchador, Rourke és Randy -The Ram- Robinson, un lluitador professional de wrestling que s'havia retirat, i que després d'haver estat una estrella als 80s intenta continuar la seua carera al circuit independent, tot combatent en escenaris de quarta categoria. Però quan comença a adonar-se que els brutals cops que ha rebut al llarg de la seua carrera comencen a passar-li factura, Randy decideix que ha arribat el moment de posar una mica d'ordre a la seua vida. Per tant, intentarà acostar-se a la filla que va abandonar quan era menuda, i també provarà de vèncer la solitud amb l'amor que sent cap a Cassidy, una streaper interpretada per Marisa Tomei. Tant Rourke com Tomei estan nominats als Oscars, que s'entreguen a Los Angeles la propera matinada de diumenge a dilluns. Per aquest paper, Mickey Rourke ja va guanyar el Globus d'Or al millor actor, i la pel·lícula va aconseguir el Lleó d'Or en l'últim festival de Venècia, un guardó que va servir per reivindicar Aronofsky com a cineasta. El director va ser lloat per uns i criticat per altres per la seua opera prima, Pi, però sobretot per la metafísica La fuente de la vida (The fountain). Només va conrear una certa unanimitat amb Réquiem por un sueño (2000), i ara l'èxit amb El luchador ha fet que siga el director elegit per realitzar la nova versió de Robocop, la pel·lícula que Paul Verhoeven va dirigir l'any 1987. En aquest cas, David Self, el guionista de Camino a la perdición, serà l'encarregat de reescriure el remake. Tot seguit, podeu veure el tràiler de El luchador...



Altres estrenes cinamatogràfiques de la setmana són Push, una pel·lícula amb Dakota Fanning sobre superherois adolescents; Cadillac Records, un altre musical amb Beyoncé ambientat a la dècada dels cinquanta; Vals con Bashir, una dura producció d'animació sobre el conflicte al Líban; l'espanyola Hoy no se fía, mañana sí, sobre la postguerra a Espanya; Chicos normales, sobre la situació dels joves al Magreb, i el documental S-21: La máquina roja de matar, sobre la dictadura i els conflictes armats a Cambodja.

#Clica aquí per veure la cartellera dels cinemes Oscar de Roquetes.
#Clica aquí per veure la cartellera dels cinemes d'Amposta Unión Cine Ciudad.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com