17 de des. 2009

La Sexta prepara la seua fusió amb Antena 3 i nous canals de pagament per a la TDT


L'anunciada reordenació del panorama televisiu espanyol va prenent forma. Després de fracassar el primer intent de fusionar La Sexta amb Cuatro (Prisa ha acabat venen una part de Digital+ a Telefónica, i ara busca integrar el seu canal en obert en el hòlding del Mediaset de Berlusconi, on ja hi ha Telecinco), Antena 3 es perfila com la parella de ball perfecta de la cadena dirigida per José Miguel Contreras i presidida per Emilio Aragón. En aquest sentit, el diari Expansión ha publicat que el grup Planeta i el seu soci italià, De Agostini, han enllestit un acord amb Mediapro i Televisa per a la fusió d'Antena 3 i La Sexta en un mateix hòlding televisiu. En total, la fusió de les dues companyies donarà pas al naixement d'un únic grup amb un total de vuit canals de televisió, que conservaran les seues marques i la seua indepència de programació. Així, hi haurà Antena 3, La Sexta, Antena.Neox, Antena.Nova, Gol Televisión i tres canals més. En aquesta línia, tant el diari Público com el portal Mundoplus han publicat que La Sexta està negociant amb diferents productores per poder ampliar la seua oferta de canals de pagament a través de la TDT, on ja emet Gol Televisión. L'objectiu de La Sexta és configurar una plataforma a la TDT, en només tres mesos, amb canals que ja són "molt coneguts, importants i de qualitat" en la televisió de pagament. Tot i que encara no hi ha res oficial, alguns dels noms que més sonen són Fox, National Geographic i Discovery Channel. Per la seua banda, Veo7 també havia anunciat el seu interès d'oferir AXN a través de la TDT de pagament.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com