2 de des. 2008

Últimes notícies galàctiques: quarta temporada en DVD i confirmació de la preqüela 'Caprica'

Avui s'ha posat a la venda el pack de la quarta temporada en DVD de la sèrie Galáctica, estrella de combate, que actualment s'està emetent al canal de pagament Sci Fi (si no ens equivoquem, l'últim episodi de la temporada s'emet aquest dijous). En aquesta temporada impressionant, que al nostre país també s'ha emès després de l'estrena del telefilm Razor [sobre allò que va passar a la nau Pegassus després de l'atac dels cylons], Starbuck torna a la nau Galactica quan tothom es pensava que havia mort. També ha tornat el càncer de la presidenta Roslin, mentre descobrim que hi ha quatre cylons més infiltrats a la tripulació de Galactica, i que encara n'hi ha un cinquè del qual no se'n coneix la identitat. A més, el controvertit científic Baltar ha estat alliberat, i seguint la transformació mística que ja havia experimentat durant la tercera temporada, es converteix en el líder d'una religió monoteísta pròpia dels cylons, que posa en dubte la mitologia grega que segueixen els humans.

De fet, Galactica és una metàfora futurista que entre d'altres recorda el mite greg de l'Odissea, ja que els humans supervivents de l'atac cylon emprenen un viatge a través de l'espai per tornar a la Terra, un planeta que per molts és només una llegenda. En el pack de la quarta temporada, a més de la versió extesa de Razor i d'algunes escenes eliminades, també hi ha un avançament del final de la sèrie. Però avui la notícia no és el final de Galactica, sinó la confirmació oficial que hi haurà un spin-off sobre els orígens del conflicte entre humans i els cylon, com a conseqüència del descobriment de la intel·ligència artificial. La preqüela es titularà Caprica i se situarà 50 anys abans dels fets narrats a Battlestar Galactica. Primer es farà un episodi pilot de dues hores de durada, i després Caprica es convertiria en una sèrie regular, que hauria de produir-se durant el 2010, per poder recomposar l'equip de Galactica, ja que molts dels seus membres estan participant en altres projectes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com