26 de gen. 2011

'Médium' es passa a les tardes de Fox Crime


No és la primera vegada que passa. 'Médium', una de les sèries estel·lars del canal AXN, produït per Sony, es passarà a emetre també a Fox Crime, com ja va passar amb 'CSI'. La sèrie protagonitzada per Patricia Arquette arriba aquest dimecres a Fox Crime, on es podrà veure de dilluns a divendres, a partir de les 17.55 hores. Creada per Glenn Gordon Caron (també autor de la mítica 'Luz de luna'), 'Medium' és una sèrie de la cadena NBC; però el seu actual canal, la CBS, va decidir cancel·lar-la fa uns mesos quan ja anava per la setena temporada. De fet, el passat 21 de gener es va emetre el seu últim episodi. Al nostre país, com dèiem, l'hem pogut veure per AXN en la modalitat de pagament fins a la sisena temporada, però Cuatro també ha fet algunes temporades en obert. Amb el seu paper de la mèdium Allison Dubois, Arquette ha aconseguit tres nominacions als globus d'or i un Emmy com a millor actriu.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com