2 de des. 2008

Nova temporada de 'Dos hombres y medio'

El canal de pagament TNT ha estrenat en exclusiva la cinquena temporada de la sèrie Dos hombres y medio, sens dubte una de les millors comèdies que es poden veure actualment a la televisió. De fet, Dos hombres y medio és una de les sitcom més vistes als Estats Units, creada per Chuck Lorre, guionista d'altres sèries com Big Bang, CSI, Roseanne o Tinc dos pares, potser la que més s'assembla a aquesta sèrie que originàriament emet la cadena CBS. En aquest sentit, Dos hombres y medio va tenir una audiència mitjana de 13,6 milions d'espectadors, i és una de les sèries que va aconseguir la renovació tot superant la vaga de guionistes. De fet, la part més important del seu èxit es deu a la gran química del trio protagonista, els adults Charlie Harper (un recuperat Charlie Sheen, que gràcies a la sèrie s'ha convertit en l'actor més ben pagat de la televisió nord-americana ) i Alan Harper (Jon Cryer), i el xiquet Jake Harper (sensacional actor infantil Angus T. Jones). La sèrie narra la història d'un solter d'or que sembla que ho té tot a la vida: una casa a la platja, diners, molta mà amb les dones... Però el seu estil de vida es veu interromput per l'arribada del seu germà i el seu fill petit, que s'instal·len a casa seua perquè l'home s'acaba de separar. Els guions són realment divertits, amb situacions còmiques en què sobretot destaquen els problemes que s'originen a la casa per la difícil convivència entre dos germans que mai han tingut una bona relació, però sobretot per la presència d'un xiquet molt intel·ligent, que aprofita qualsevol oportunitat per sortir-se'n amb la seua, i que moltes vegades demostra ser més madur i assenyat que el seu pare i el seu tiet. Actualment, als Estats Units s'està emetent la sisena temporada, i la cadena CBS ha anunciat que el germà de Charlie Sheen, el també actor Emilio Estévez, fara un cameo en un dels episodis de la sèrie. De fet, el pare de tots dos, Martin Sheen, ja va aparèixer a Dos hombres y medio, una comèdia en què han fet cameos actors tan importants com Sean Pean.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com