2 de des. 2008

Pack amb les tres temporades de 'Veronica Mars'

Les últimes notícies eren que el DVD de Veronica Mars havia de sortir al maig del 2008, però els fans d'aquesta sèrie de culte hem hagut d'esperar fins al desembre i l'arribada de la campanya de Nadal, per tenir un pack amb la sèrie completa. Al maig només va aparèixer la primera temporada, mentre que la segona temporada de la sèrie protagonitzada per Kristen Bell va arribar al setembre. Ara, simultàniament amb la comercialització de la tercera temporada, s'ha posat a la venda un pack amb les tres temporades de Veronica Mars, la sèrie creada per Rob Thomas per a la cadena juvenil CW. En aquest sentit, Veronica Mars va estrenar-se l'any 2004 i va ser cancelada l'any passat, després de tres temporades i 68 episodis, amb una gran legió de seguidors que van exclamar-se per la supressió de la sèrie, i amb la promesa de continuar les trames de Veronica Mars a través d'un còmic o potser d'una pel·lícula de cinema. Si encara no heu vist mai la sèrie, el canal Cosmpolitan l'està reemetent, però també la podeu veure a través del canal Clan TVE, a la televisió digital terrestre. Però si voleu fer-ho més fàcil, sempre us podeu comprar aquest pack amb les tres temporades, que s'ha posat a la venda amb un preu d'uns 90 euros. A més de poder escoltar la sèrie en versió original (el mal doblatge de Veronica Mars al castellà ha fet que la sèrie no haja tingut més èxit al nostre país), també trobareu una versió extesa de l'episodi pilot, diferents reportatges i un munt d'escenes eliminades o pífies.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com