8 de jul. 2008

Oprah Winfrey arriba a la TDT catalana, però només en versió original

El grup Godó va anunciar diumenge que EDC3, un dels seus dos canals digitals que encara es troba en fase de proves, començaria a emetre a partir de dilluns dos programes diaris del mític programa El show de Oprah Winfrey, gràcies a un acord amb CBS i Paramount. Però el que podria ser una bona notícia ha estat interpretat per molts com una rotunda presa de pèl. Si d'una banda cal destacar que Emissions Digitals de Catalunya (EDC, el consorci liderat per Godó) haja mogut alguna cosa als dos canals de la TDT que encara té en fase de proves, també cal lamentar que les emissions del programa d'Oprah Winfrey siguen en versió original i sense cap tipus de doblatge o de subtítol, ni en castellà ni en català. Per tant, esperem que la mesura només siga provisional o fruit d'un imprevist tècnic en el sistema de subtitulació, tot i que també desitgem que EDC es deixe de fer tantes proves i llance d'una vegada els dos canals que encara li falten per completar la seua concessió de TDT autonòmica privada. Així, després de 8TV i del recent llançament del canal musical 105 TV, les diferents informacions assenyalen que els dos canals que substituiran EDC2 i EDC3 seran Vida (centrat en continguts divulgatius i relatius a la salut, la llar, la gastronomia, els viatges, les noves tecnologies, les activitats de lleure i les relacions personals) i Parc (enfocat a les audiències infantils i basat en un format de programes amb una important vessant educativa). Per tant, és possible que el show d'Oprah (en antena des del 1986, seguit per 49 milions d'espectadors només a Estats Units cada setmana, i retransmès a 122 països) es puga veure també a Catalunya a través del futur canal Vida.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com