8 de jul. 2008

Veurem pilota valenciana a Catalunya

A finals d'any, quan teòricament serà possible la reciprocitat tècnica que farà viable la difusió de Televisió de Catalunya al País Valencià i de la televisió valenciana al Principat, a Alacant podran veure les jornades castelleres i a Manresa podran gaudir d'un bon partit de pilota. De fet, Canal 9 acaba d'anunciar canvis revolucionaris i molt innovadors en la retransmissió dels partits de pilota, ja que per guanyar en espectacularitat el trinquet serà blau, la pilota serà blanca, i es faran modificacions als vestits dels jutges i als uniformes dels jugadors. A més, les parets seran de vidre i s'instal·laran micròfons als protagonistes. D'altra banda, també es renovarà la infografia i s'utilitzaran tècniques d'animació en 3D per difondre les estadístiques o la velocitat de la pilota, tot i que el més important seran les càmeres i les noves minicàmeres que s'instal·laran per oferir punts de vista fins ara inèdits d'un partit de pilota valenciana. Però per poder rebre Canal 9 a través de la televisió digital terrestre (TDT), ara només falta l'aprovació d'un decret llei per part del govern de l'Estat, un cop han millorat les negociacions entre el govern català i la Generalitat Valenciana, amb l'objectiu d'autoritzar i compartir els senyals de TV3, el canal 33, Canal 9 i Punt 2, després que el govern balear també haja manifestat la seua voluntat de rebre aquests canals i cedir a Catalunya i al País Valencià una versió d'IB3.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com