22 de maig 2008

Telecinco ja prepara el final de 'Los Serrano'

Fa menys de dos mesos vaig fer una entrada sobre la decadència de Los Serrano. Doncs bé, la notícia del dia és que Telecinco ha decidit cancel·lar definitivament la que fins ara havia estat la seua sèrie més estel·lar. En realitat, penso que aquesta decisió hauria d'haver arribat molt abans. I no només per la baixada imparable dels índexs d'audiència, sinó per la pèrdua objectiva de qualitat de la sèrie, sobretot dels guions. Així, Telecinco ha encarregat que s'enregistren els set últims episodis de Los Serrano, amb l'objectiu de tancar totes les trames obertes i donar-li una final digne i espectacular. Com ja havíem anunciat, Lydia Bosch apareixerà en aquests episodis finals, i se suposa que el seu paper tindrà una importància determinant per forçar el desenvolupament de la història cap al seu final. Personalment, crec que la sèrie va començar a fallar en dos moments clau. Primer, quan Belén Rueda va decidir abandonar Los Serrano temporalment, durant el rodatge de Mar adentro, època que els guionistes van situar-la en un viatge als Estats Units acompanyat el seu exmarit malalt de càncer, si no recordo malament (tot i que això va propiciar alguns dels millors episodis, amb un Diego gelós i sol a casa, fent de tot amb el seu germà Santiago i amb Fiti). I en segon lloc, quan van convertir Marcos en un cantant pop i van forçar al màxim la seua relació amorosa amb Eva, i tant Fran Perea com Verónica Sánchez van preferir buscar-se la vida en altres llocs.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com